Screencastify – så mycket bättre efter uppdatering!

Skärminspelningsverktyget Screencastify har uppdaterats och blivit ännu bättre än det faktiskt redan var. Flera av gratisversionens begränsningar har tagits bort, så nu har vi möjlighet att använda i princip alla funktioner så länge vi håller oss under fem minuters inspelning per klipp. Det kan låta lite, men man hinner faktiskt förvånansvärt mycket på den tiden om man tänker till. En nyskriven lathund beskriver verktygets alla funktioner och ger massor av tips på olika användningsområden och i spellistan Screencastify finns tips på hur man skapar och använder egna klipp till allt ifrån muntlig feedback till egna giffar. Glöm inte att prenumerera på kanalen!

Dagens snabba tips: högerklicka på ett mejl

Idag bjuder vi på ett snabbt tips. Högerklicka på ett mejl i inkorgen för att (utan att ens behöva öppna det) direkt utföra smidiga åtgärder som att t.ex. vidarebefordra, lägga till i ”Tasks”, tilldela etikett eller hitta andra mejl från samma avsändare.

Mer om den smidiga funktionen ”Tasks” (Listor) och övriga hjälpmedel i sidopanelen kommer snart, så missa inte att prenumerera på våra inlägg.