I morgon är det äntligen dags!

Äntligen! I morgon är det äntligen dags att öppna första luckan!  Klockan 08.15 ska första luckan vara ”live”. Missa inte det! (För den som möjligen känner sig lika överväldigad av det hyfsat omfattande innehållet i lucka ett som vi väl lite till mans och kvinns gör av dagens otippade november-snöfall, kan jag lova att inte varje lucka är lika omfattande… 😊🎅)

Ps. Försöker du öppna en lucka innan det är dags kommer du bara att mötas av att ”sidan inte finns”, för självklart går det inte att tjuvkika! 🙂 Luckorna öppnas 08.15 varje [var]dag. Ds.

Svar i Google formulär sparas automatiskt

Du har väl inte missat att det otroligt användbara verktyget Google formulär, där du kan göra allt ifrån enkäter, undersökningar och quizzer till självrättande prov har uppdaterats? Dels har Inställningar fått en mer framträdande och tydlig plats bredvid Frågor och Svar, vilket gör dem lättare att hitta, dels sparas nu svar i formuläret automatiskt i 30 dagar ifall du (eleven) inte hinner göra klart. Mikael visar hur det fungerar i denna korta film.